�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Gradsko kazalište Jastrebarsko u ponedjeljak 23. prosinca 2019. za svoje je članove i prijatelje kazališta u Marittimo Clubu priredilo proslavu uoči božićnih blagdana.
Bila je to prilika da se nazdravi svim uspjesima koje je gradsko kazalište postiglo u ovoj godini: najuspješnijem izdanju festivala „Život i smijeh“, dvjema novim predstavama („I neka vam loptice uvijek budu naklonjene“ i „Balkanski špijun“), brojnim gostovanjima i rasprodanim dvoranama te stipendiranju čak troje mladih Jaskanaca.
Rad Gradskog kazališta Jastrebarskog i u ovoj su godini prepoznali brojni privatni i javni sponzori, među kojima prednjače Grad Jastrebarsko, Zagrebačka županija i Ministarstvo kulture.
Ovom prigodom, predsjednik GKJ-a Velimir Kokot je zaželio sretan Božić svim članovima jaskanskog kazališta, kao i svim ljudima dobre volje te im poželio puno sreće u novoj godini, koja će nesumnjivo donijeti nove uspjehe za Gradsko kazalište Jastrebarsko!
Povratak


123movies