U četvrtak, 23. prosinca, dan uoči Badnjaka u Gradskom kazalištu Jastrebarsko dogodilo se božićno čudo – polaznici i polaznice Male škole glume svojim su nastupima uspjeli doći do srca baš svih gledatelja u publici i podsjetiti ih na prave vrijednosti Božića.
U priči o artiklima s greškom koje nitko ne želi kupiti za Božić imali smo prilike gledati: Leona Reškovca, Rafaela Fabijanića, Vigu Fabijanića, Veroniku Priselac, Klaru Popović, Vladimira Miovca, Brunu Sirovicu, Jakoba Cvetića, Lotu Gojak, Anu Krljan, Helenu i Anitu Čubela, Antonelu Modruš, Evu Draženović, a kojima još jednom čestitamo na izvedbi (nekima od njih i prvoj na daskama koje život znače).
Čestitke upućujemo i voditeljicama koje su sve osmislile i pripremile – Klari Blažek i Luciji Severinac te svima ostalima koji su pomogli u realizaciji predstave, Dominiku, Elizabeti, Marti, Ivici, Damiru, Miroslavu, Dorijanu... Predstava koju smo mogli vidjeti ima jasnu prigodnu poruku – da na Božić nikad nismo sami, ali između redaka možda jednu i još snažniju – da sami nikada nismo ni u našem kazalištu.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić