�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Okupio se odrasli glumački ansambl Gradskog kazališta Jastrebarsko!

U srijedu, 2. studenog 2022. godine, najiskusnije glumice i glumci jaskanskog kazališta okupili su se u Centru za kulturu Jastrebarsko na prvoj čitaćoj probi svoje nove predstave! Prvoj probi prisustvovao je Milan Fošner, autor dramskog teksta i Mario Kovač, redatelj najnovije predstave.

Dvojac Fošner – Kovač već su ostvarili niz uspješnih suradnji i iznjedrili nekoliko hit predstava, a njihovom radu u Gradskom kazalištu Jastrebarsko pridružit će se i umjetnička voditeljica, Mia Matasić. A ako je suditi prema reakcijama glumačkog ansambla, jaskanska publika mogla bi već krajem siječnja ponovno doći na svoje i uživati u novim kazališnim majstorijama!

U predstavi „Tko je ukrao malu balerinu?“ glumit će poznata i nagrađivana jaskanska glumačka imena koja su svojim ulogama obilježila bogatu jaskansku kazališnu povijest. Njima uz bok, na pozornicu koja život znače, stat će i najbolji mladi glumci koji su glumačko iskustvo gradili kroz projekt Male škole glume i dramske radionice za srednjoškolce i studente. U glumačkom sastavu bit će i ponekih iznenađenja, odnosno osoba koje ste do sada viđali u nekim drugim životnim situacijama.

Sudeći po svemu, Gradsko kazalište Jastrebarsko koje iduće godine slavi svoj 55. rođendan, sprema pravi spektakl! Doduše, jaskanska publika od njega ništa drugo niti ne očekuje!Povratak


123movies