�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Uspješno pod zvijezdama i u Đurđevcu


Glumice i glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko oduševili su izvedbama predstave "Kidaj od svoje žene" i "Kako se riješiti gore polovice?" u Jastrebarskom i Đurđevcu!
U subotu 15. srpnja najdugovječniju predstavu jaskanskog kazališta "Kidaj od svoje žene" salvama smijeha i dugotrajnim aplauzom pozdravila je i ispratila publika na do posljednjeg mjesta ispunjenoj otvorenoj ljetnoj pozornici Pastuh Pub-u!
Samo dan nakon, gotovo identičan prizor kazalištarci su doživjeli u Đurđevcu na drugom izdanju festivala "Marinko Ivanišević" , gdje je odigrana nova predstava kazališta "Kako se riješiti gore polovice?".
Gradsko kazalište Jastrebarsko iduće godine slavi 50 godina neprekinutog djelovanja, a koje su između ostalog obilježene brojnim suradnjama pa tako i sa Gradskim kazalištem Đurđevac. Kazalištarci iz Đurđevca su mlade jaskanske glumce drugi ponovno ugostili u svom gradu u kojem su ih upoznali s turističkim i kulturno-povijesnim atrakcijama!
Članice i članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko nakon još jednog bogatog kazališnog vikenda odlaze na zasluženi odmor tijekom kojeg će djelomično provesti i radno - pripremajući nove projekte i predstave koji vas uskoro očekuju!Povratak


123movies