�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Gradsko kazalište Jastrebarsko učenicima predmetne nastave Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko poklonilo je dvije izvedbe svoje predstave "Što govoriš, to postojiš"!
Mladi jaskanski glumci svoju su predstavu u dva navrata odigrali u petak, 30. rujna i to za učenike plave i crvene smjene.
Bila je to prilika da jaskanski učenici na djelu vide svoje vršnjake, ali i da na početku još jedne školske godine uživaju u kazalištu!
Gradsko kazalište Jastrebarsko zahvaljuje ravnateljici i profesorima Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko koji su nam ukazali povjerenje.
Najmlađi glumci predstave "Što govoriš, to postojiš" dali su sve od sebe kako bi opravdali dano im povjerenje i kako bi se u najboljem svjetlu predstavili svojim vršnjacima!
Uvjereni da je korist od danas odigranih predstava višestruka veselimo se ponovnom susretu s našom najdražom publikom u Gradskom kazalištu Jastrebarsko!
Povratak


123movies