�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

GKJ na večeri poezije

U dijelu programa koji je nazvan „kazališni performans“ nastupit će dvadesetak kazalištaraca, uglavnom polaznika početne i napredne srednjoškolske dramske radionice, ali i pokoji član odraslog ansambla. Kroz različite dramske tehnike sa kojima su se susreli na radionicama, oni će tako izvesti poeziju svjetskih i hrvatskih klasika, poput Nobelovke Wislawe Szyborske i Arsena Dedića, ali i domaćih autora poput Daniele Bobinski i Patrika Sečena. Osim toga, u svoj će nastup uklopiti i hommage Leonardu Cohenu i Davidu Bowieju, čije su smrti obilježile 2016. godinu.
U programu će uz GKJ sudjelovati i zbor Ad hoc i DJ Robeto, koji će se pobrinuti za glazbeni dio te Marina Bastašić i Daniela Bobinski sa autorskom poezijom, koje su i prvotni pokretači hvalevrijedne manifestacije koju i ove godine organiziraju Centar za kulturu Jastrebarsko i Gradska knjižnica Jastrebarsko.
Stoga ne razmišljajte puno i vidimo se u srijedu od 20 sati u Tv baru!Povratak


123movies