�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Gradsko kazalište Jastrebarsko je danas, 9. listopada 2017. objavilo natječaj za stipendiranje učenika slabijeg socijalnog statusa „Život i smijeh“ za školsku 2017./2018. godinu.

Nastavljajući se na sada već četverogodišnji ciklus stipendiranja i ove ćemo godine nastaviti s pružanjem financijske pomoći u srednjoškolskom obrazovanju. Na natječaj se mogu prijaviti gimnazijalci i učenici koji se školuju u strukovnom obrazovnom sektoru ekonomija, trgovina i poslovna administracija, za zanimanje ekonomist i prodavač, u Srednjoj školi Jastrebarsko.

Stipendija iznosi 500 kuna mjesečno i biti će isplaćivana za 10 mjeseci školske godine 2017./2018. Natječaj o raspisivanju stipendije danas će osim na našim web stranicama biti objavljen i na stranicama Grada Jastrebarskog, ali i na oglasnim pločama Grada i Srednje škole Jastrebarsko. Natječaj će biti otvoren narednih 15 dana, a po završetku natječaja biti će objavljeni rezultati, te će javnosti biti predstavljen novi stipendist Gradskog kazališta Jastrebarsko!

Gradsko kazalište Jastrebarsko, baš kao vjerujem i druge kulturno-umjetničke udruge u Hrvatskoj, svakodnevno se suočava s izazovom financiranja vlastitih programa i projekata međutim, zahvaljujući organizaciji festivala „Život i smijeh“ odnosno odličnom odazivu naše publike, uspjeli smo osigurati financijska sredstva za stipendiranje još jednog učenika jaskanske srednje škole. Nadam se da će stipendija otići u ruke onome kome je uistinu najpotrebnija i da će petom po redu kazališnom stipendistu olakšati školovanje!– Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.

Natječaj možete pronaći ovdje, a Odluku ovdje!
Sretno svima!Povratak


123movies