�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Tri nagrade za GKJ na županijskoj smotri!


Gradsko kazalište Jastrebarsko osvojilo je tri nagrade na netom održanoj 18. smotri amaterskih kazališta Zagrebačke županije. Domaćin smotre proteklog vikenda bio je Buševec, a kazalište je nastupilo s dvije predstave; "Mutikašom" i "Crvenkapicom".

Stručni žiri, kojem je predsjedala selektorica Gordana Ostović proglasila je Josipa Cukovića najboljim glavnim, a Luku Kurtalja, najboljim sporednim chanel replica glumcem, za njihove uloge u "Mutikaši", odnosno "Crvenkapici". Ekipa "Crvenkapice" iz Buševca se vratila nagrađena s još jednim priznanjem; za inventivnost predstave.

Podsjetimo, predstavu "Crvenkapica", Jaskanci su premijerno mogli vidjeti na prošlogodišnjoj Noći kazališta. Plod rada mladih nada jaskanskog kazališta, selektorica Ostović nazvala je iznenađujućim i inventivnim. Također je rekla kako su, iako amateri i uglavnom srednjoškolci, glumci Crvenkapice pokazali veliku dozu profesionalizma i ozbiljno pristupili nastupu na smotri. U svom osvrtu, selektorica Gordana Ostović dodala je i kako su članovi dramske družine IBM,na pozornici pokazali što su naučili na radionici te s lakoćom odigrali predstavu koju su zapravo sami i kreirali. Na taj su način pokazali i koje su preokupacije današnjih adolescenata, kroz poigravanje stereotipima i uz pomoć humora. Na kraju je selektorica Ostović poručila vodstvu gradskog kazališta i kako je naš podmladak zaista imao što za pokazati i da nastavimo s takvim radom.

Nastup mlađeg ansambla u Buševcu, pratili su i odrasli članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko, predvođeni zamjenicom predsjednika Miom Matasić. Ona je o uspjehu na smotri rekla kako su je izvedba "Crvenkapice", kao i komentari povjerenstva učinili izuzetno ponosnom.

Dodajmo ovom, kako Gradsko kazalište Jastrebarsko čestita svim svojim laureatima, kao i balerinama iz Baletnog studija Jastrebarsko, koje su svojom izuzetnom izvedbom Orašara izborile nastup na državnoj smotri.Povratak


123movies