Od 29. rujna do 1. listopada u Jastrebarskom se održavala manifestacija Dani vina, a kojoj je svoj doprinos dalo i Gradsko kazalište Jastrebarsko.

Klara Blažek, istaknuta glumica i voditeljica škole glume Gradskog kazališta Jastrebarsko imala je čast voditi kulturno - umjetnički program pod nazivom “30 godina Dana vina” u sklopu kojeg su se predstavile članice Zajednice kulturno - umjetničkih udruga grada Jastrebarskog, odnosno puhački i tamburaški orkestri, mažoretkinje, udruge pjevača, te glazbene i folklorne sekcije. Tradicija vina i vinarstva dio je jaskanske povijesti i tradicije, a prvi Dani vina održani su točno prije 30 godine, davne 1992. godine.

Gradsko kazalište Jastrebarsko zahvalno je na pruženoj prilici, ali i ponosno na jedan od najznačajnijih kulturno - umjetničkih događaja ne samo našeg grada, već i šire okolice.

Čestitamo Gradu Jastrebarsko i Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog na odličnoj organizaciji, a mi s nestrpljenjem očekujemo iduće izdanje Dana vina!Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić