�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Najnovija predstava Gradskog kazališta Jastrebarsko “Što govoriš, to postojiš”, nastala prema motivu iz slikovnice “Velika tvornica riječi” autorice Agnès de Lestrade, kreće na svoje prvo gostovanje.

Naime, u subotu, 16. srpnja 2022. godine mlade glumice i glumce jaskanskog kazališta moći će na djelu vidjeti publika u Ozlju!

Prvo je to gostovanje ove hit predstave koja otvara mnoga komunikacijska pitanja, ukazuje na važnost načina na koji se pojedina riječ prenosi, ali i koja se dotiče socijalne nejednakosti, zloporabe riječi i drugih važnih tema, učeći nas da pazimo kome, što, kad i kako govorimo. Tekst i režiju nove predstave za djecu na koju je dobrodošla i odrasla publika potpisuju talentirane i vrijedne prof. Klara Blažek i Lucija Severinac. Obje članice jaskanskog kazališta već su se dokazale kroz vođenje Male škole glume, a u kvalitetu njihova rada publika će se moći uvjeriti na prostoru Etno selo Ozalj s početkom od 20 sati!

Gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju inicirala je Jaskanka Zdenka Novosel, nova vršiteljica dužnosti ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Katarina - Zrinska iz Ozlja koja je u svojoj novoj životnoj sredini već pokrenula brojne aktivnosti. Zahvaljujući Gradu Ozlju, kao i njihovom pučkom učilištu ulaz na predstavu Gradskog kazališta Jastrebarsko je besplatan.

Rad Male škole glume i novu predstavu "Što govoriš, to postojiš" podržali su Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, Vode Jastrebarsko i Zagrebačka županija.Povratak


123movies