�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Godišnji izlet članova kazališta


Dvadesetak članova Gradskog kazališta Jastrebarsko, odnosno članova koji su platili članarinu za 2016. godinu u subotu, 4. veljače 2017. godine uputilo se na najviši vrh Samoborskog gorja - Japetić.
Tradicija se tako i ove godine nastavila, a naši su se članovi u neformalnom i opuštenom druženju osvrnuli na aktivnosti koje je Gradsko kazalište Jastrebarsko provodilo tijekom protekle godine. Naravno, izlet je iskorišten i za razgovor, odnosno planiranje budućih aktivnosti kojih zasigurno neće manjkati obzirom se Gradsko kazalište Jastrebarsko nalazi na pragu iznimnog jubileja - proslave 50 godina neprekinutog djelovanja!
Imajući u vidu upravo navedeno, vodstvo kazališta za sve je prisutne članove na Japetiću pripremilo i niz zanimljivih društvenih uz koje su se mogli prisjetiti odnosno upoznati sa bogatom povijesti kazališta u Jastrebarsko.
Valja naglasiti i kako će se u subotu, 11. ožujka 2017. godine održati Izborna Skupština Gradskog kazališta Jastrebarsko i kako svi oni koji žele ostati ili pak postati novi punopravni članovi, odnosno odlučivati o radu kazališta, članarinu mogu uplatiti sve do 4. ožujka 2017. godine, odnosno najkasnije sedam dana uoči održavanja Skupštine.

Uplatu članarine za 2017. godinu možete izvršiti putem opće uplatnice (PRIMATELJ: Gradsko kazalište Jastrebarsko, p.p.24, Jastrebarsko, IBAN: HR1024840081105417407, MODEL: HR02, POZIV NA BROJ PRIMATELJA: 4917, OPIS PLAĆANJA: Članarina za 2017. godinu, Iznos: 120,00 kuna)Povratak


123movies