Uz dugu i bogatu tradiciju Gradskog kazališta Jastrebarsko vežu se i radionice za djecu u sklopu projekta Mala škola glume.

I ove godine stoga pozivamo sve zainteresirane osnovnoškolce na daske koje život znače, kako bi razvili samopouzdanje, maštu i izbrusili svoj javni nastup, a pritom se i ludo zabavili jer se radionice sastoje od raznoraznih zabavnih dramskih tehnika i metoda. Radionice će, prateći strukturu školske godine, biti podijeljene u zimski i ljetni ciklus.

Zimski ćemo, sad već tradicionalno, završiti u božićnome duhu, pa ćemo uspješnicama ‘A gdje je nestao Božić’ i ‘Zaljubljeni sob’ pridodati još jedan naslov. Iskreno se nadamo da će epidemija ove sezone biti srdačnija i da nam ove godine neće pomrsiti planove za rad u ljetnome ciklusu i da ćemo, napokon, godinu uspjeti izgurati do kraja i završiti ju, kako i priliči dramskim radionicama, predstavom.

Upisi će se održati u petak 17. rujna 2021. godine u 20 sati u Centru za kulturu Jastrebarsko (mala dvorana), kada će se dogovoriti i termini proba. Ono što vam sada možemo reći jest da će se radionice održavati dva puta tjedno, a broj grupa ovistit će o broju polaznika. S obzirom na reakcije nakon ovogodišnje Ljetne igraonice, ali i činjenicu da je naša Mala škola glume odnijela Povelju za Naj-akciju u 2020. godini Središnjeg koordinacijskog odbora akcije Gradovi i Općine - prijatelji djece, sumnjamo da će on biti malen.

Radionice će voditi dugogodišnje članice našeg kazališta koje su iskustvo skupljale prijašnjih sezona, uspješno vodeći kazališne radionice i igraonice - Klara Blažek, Elizabeta Nemec i Lucija Severinac.

Neizmjerno se veselimo početku rada i držimo fige da se širiti nastavi samo ljubav prema kazalištu.Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić