�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Jučer je na svečanoj sjednici Gradskog Vijeća Grada Jastrebarskog, a u sklopu obilježavanja Dana grada, uručen ugovor o stipendiranju novoj kazališnoj stipendistici Martini Mahovlić iz Jastrebarskog!
Gradsko kazalište Jastrebarsko je naime, naslanjajući se na četverogodišnji ciklus stipendiranja, početkom listopada 2017. godine objavilo natječaj za stipendiranje učenika "Život i smijeh" za 2017./2018. godinu na kojem je najviše bodova osvojila upravo Martina!
"Peta stipendistica u povijesti našega kazališta odlična je učenica završnog razreda Srednje škole Jastrebarsko, a osim po svojim rezultatima u školovanju Martina se, prije svega kroz rad Svetojanskih mažoretkinja, ističe i u društvenom životu našeg grada. Naše kazalište stoga izražava iznimno zadovoljstvo činjenicom da je stipendija "Život i smijeh" otišla baš u njene ruke i što će joj ista, nadamo se, barem malo olakšati školovanje i utjecati na još bolje rezultate!" - Velimir Kokot, predsjednik Gradsko kazališta Jastrebarsko.
Martina će stipendiju Gradskog kazališta Jastrebarsko u iznosu 500,00 kuna primati ukupno 10 mjeseci, a sredstva za istu osigurana su prodajom ulaznica na ovogodišnjem festivalu "Život i smijeh"!Povratak


123movies